تغذیه در بیماریها
  • بدترین غذاها برای سلامت روده

    رژیم غذایی نقش تعیین کنندهای در سلامت دستگاه گوارش دارد. الگوی رژیم غذایی می تواند آسیب های جدی را برای دستگاه گوارش ایجاد کند. سایر شرایط فردی مانند چاقی نیز در بروز مشکلات در گوارش تحتانی و فوقانی ایجاد می کند. بنابراین بسیار مهم است تا سبک زندگی سالم و تصحیح الگوی غذایی را تحت نظر متخصص تغذیه داشته باشیم.

  • نوشیدنی های شیرین شده و بیماری کبد چرب

    بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD ) 75 تا 100 میلیون بزرگسال آمریکایی را تحت تأثیر قرار داده است و در سراسر جهان در حال افزایش است. مرحله میانی آن استئاتوهپاتیت غیرالکلی (NASH) است که ممکن است به شکل پیشرفته تر، به فیبروز و سیروز کبدی منجر شود.

    افزایش مصرف فروکتوز رژیم غذایی، در درجه اول از نوشیدنی های شیرین شده (SSB) از دیدگاه بهداشت عمومی مورد بحث قرار گرفته است.

  • رژیم غذایی برای کنترل سندرم روده تحریک پذیر

    سندرم روده تحریک پذیر(irritable bowel syndrome) یکی از اختلالات شایع دستگاه گوارش است که هر ساله از هر 10 فرد آمریکایی 1 نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.

    علائم آن شامل کرامپ، اسهال یا یبوست و نفخ و گاز زیاد می باشد.

    در این بیماری صدمه بافتی وجود ندارد. این اختلال یک اختلال روده ای – مغزی است زیرا با سروتونین ارتباط دارد.

     

  • مداخلات رژیمی در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک

    سندرم تخمدان پلی کیستیک یک اختلال پیچیده اندوکرین (غددی) در زنان در سنین باروری است که شیوع آن 4 تا 18 درصد بوده و یکی از متداول ترین علل ناباروری است. این مشکل با اختلال عملکرد تولیدمثلی، متابولیکی و هورمونی مرتبط است و همچنین با ریسک بالای مشکلات دوران بارداری ارتباط دارد.

     زنانی که مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) هستند معمولاً وزن بیشتری نسبت به زنان سالم دارند. 

  • تغذیه در نقرس

    نقرس یکی از اشکال درد ناک آرتریت است که وقتی سطح اسید اوریک خون بالا می رود، به فرم کریستالی تبدیل می‌شود و در اطراف مفاصل تجمع پیدا می کند.

     اسید اوریک هنگامی در بدن تولید می‌شود، که مواد شیمیایی به نام پورین شکسته ‌شود. پورین به طور طبیعی در بدن شما ساخته می‌شود، همچنین در برخی مواد غذایی وجود دارد که توسط ادرار از بدن دفع می شود.

     

  • رفلاکس معده  و اهمیت تغذیه در بهبود آن

    رفلاکس هنگامی رخ می دهد که اسفنکتر پایینی مری کاملا بسته نشده باشد و محتویات معده به سمت مری بازگردد. اسفنکتر پایین مری مانند حلقه ی عضلانی است که در پایین مری قرار گرفته و مانند یک دریچه بین مری و معده عمل کمی کند.

    سوزش سر دل هنگامی رخ می دهد که محتویات اسیدی معده به پوشش مری برخورد کندکه دلیل احساس سوزش در قفسه سینه است. اگر سوزش سر دل بیشتر از 2 بار در هفته رخ دهد احتمالا ناشی از رفلاکس است و می تواند فرد را به سمت مشکلات جدی تر سلامتی ببرد.

  • تغذیه در کبد چرب

    بیماری کبد چرب غیرالکلی شایع ترین بیماری مزمن کبدی در بسیاری از قسمت های جهان است. این بیماری ارتباط زیادی با اضافه وزن، چاقی و مقاومت به انسولین دارد. با این حال می تواند در افراد با چربی کم نیز دیده شود و به طور خاص در میان افرادی که کمبود ذخایر چربی دارند (مانند لیپودیستروفی) شایع است.

    تغییر در سبک زندگی و رژیم غذایی اساس درمان کبد چرب غیرالکلی به شمار می روند. یکی از مهم ترین اقدامات در کنترل کبد چرب، کاهش و کنترل وزن است.

  • گیاهان مفید برای دیابت

    داروهای گیاهی قرن هاست که برای بیماری های مختلف استفاده می شود. در این مطلب به برخی از گیاهان دارویی که خواص ضد دیابت دارند و اثر بخشی و تداخلات آنها با داروهای دیابت می پردازیم.

  • کبد چرب، بیماری پنهان
    کبد یکی از ارگان های سیار مهم بدن است که فعالیت ها و عملکرد های ویژه ای دارد. 
     متابولیسم چربی ها، کربوهیدرات ها و پروتئین ها در کبد انجام می شود.
  • تاثیر سرکه سیب بر دیابت
    تولید سرکه فرایندی است که طی آن قند میوه (از جمله سیب) از طریق افزودن مادر سرکه (یا مایه سرکه) در طی چند هفته یا چند ماه شکسته شده و به اسید تبدیل می­شود. مایه سرکه ظاهری کدر به سرکه می­دهد که شامل باکتری­ها و مادر سرکه است. در طی فرایند پاستوریزه کردن باکتری­ها از بین می­روند ولی مادر سرکه باقی می­ماند.